Verduurzaming in de Delftse praktijk

Veel mensen proberen groener te worden, isoleren hun huis en willen op termijn van het gas af. Het TV-programma Green Make Over gaat hier aan de hand van praktijksituaties op in.

Het Tv-programma Green Make Over is een woon-/lifestyleprogramma dat de kijker wil inspireren met praktische groene besparingstips en tools voor nog meer wooncomfort en een lagere energierekening. In het programma helpt het Green Make Over team een gezin om binnen 1 dag nog meer te kunnen besparen op energie, water en voedsel én tegelijkertijd goed te doen voor de toekomst van de komende generaties. Aanstaande zondag 26 mei is de aflevering met een Delfts gezin in Tanthof te zien op SBS6 om 16.25 uur.

Wie zich te weinig herkent in de situatie in Tanthof wijzen wij op de serie artikelen “Daphne verduurzaamt” in het Eigen Huis Magazine van de Vereniging Eigen Huis. Daphne van Paassen neemt hierin de lezers in een maandelijkse column mee, en vertelt over de weg die zij zelf aflegt bij het verduurzamen van haar tussenwoning uit 1890, en de dingen die zij daarbij tegenkomt. Zie hier.

 

geplaatst op
22 mei 2019