Kinderspelen 2020

We waren al heel ver met de voorbereiding van de Kinderspelen op Koningsdag op de Raam. Springkussen, spelletjes, kop-van-jut, kramen, tafels, banken, popcornmachine en act waren besteld. Toen kwam het coronavirus en hebben we alles moeten afbestellen. Alle vrijwilligers bedankt voor de voorbereiding en volgend jaar gaan we gewoon weer van start.

De kleurplatenwedstrijd gaat wel door ‼
Om de pijn wat te verzachten gaat de kleurplatenwedstrijd wel door en dit jaar mogen ook de ouders  meedoen. De nieuwsbrief is zoals elk jaar in de buurt in de bus gedaan. De nieuwsbrief is dit jaar op A3-formaat. In de nieuwsbrief is de kleurplaat voor de kinderen afgedrukt en een mandala voor de volwassenen. Onderaan dit stukje staan links om zelf meer exemplaren van de kleurplaat of de mandala af te drukken.

Er zijn dit jaar weer prijzen te verdienen. Hang daarom de kleurplaten uiterlijk vrijdag 17 april voor het raam op de begane grond (eventueel  bij de benedenburen met de ingekleurde kant naar buiten gericht, zodat onze deskundige jury deze kan zien. En vergeet niet naam en leeftijd erop te zetten. De uitslag wordt 27 april (Koningsdag) bekend gemaakt hier op de website. Hier is dan ook het juryrapport te lezen. De winnaars krijgen natuurlijk persoonlijk bericht.

Zijn er nog vragen of wilt u volgend jaar meehelpen bij de 48e Kinderspelen, stuur dan een berichtje naar vanbodegom@casema.nl

Voor de kleurplaat en de mandala: zie hieronder.

geplaatst op
05 april 2020