Gratis energiebesparende maatregelen

De gemeente Delft wil in samenwerking met het Platform Energietransitie Delft haar inwoners helpen met het besparen van energie. Daarom deelt de gemeente 1000 cadeaubonnen ter waarde van €45. uit voor kleine energiebesparende maatregelen.

U kunt de cadeaubon aanvragen via de website van het Energieloket Delft (onderdeel van het regionale energieloket). Met de cadeaubon kunt u online bij het Energieloket producten bestellen die u helpen bij het besparen van energie. U kunt kiezen uit onder andere ledlampen, radiatorfolie en tochtstrips. Voor het aanvragen van de cadeaubon en bijbehorende spelregels klik hier. De actie is alleen voor huiseigenaren. Naar verwachting volgt volgend jaar een actie gericht op huurders.

Op het Energieloket kunt u voor veel meer zaken terecht zoals:

  • De online HuisScan. Met de gratis HuisScan ziet u in twee minpunten wat de financieel aantrekkelijke besparingsmogelijkheden zijn voor uw huis.
  • Gratis advies voor uw woning en situatie. Wilt u een uitgebreid, persoonlijk adviesgesprek over verduurzaming van uw woning? Dan kunt u een afspraak maken met een energieadviseur.
  • Boek een energiecoach. Wil u beginnen met isoleren, maar u weet niet waar het beste te beginnen? Het Platform Energietransitie Delft en Coöperatie Deelstroom Delft hebben energiecoaches die u hierbij kunnen helpen.
  • Informatie over subsidies en leningen. Dit betreft totaal negentien stuks, zowel van de gemeente, het Rijk en hypotheekverstrekkers.

U kunt voor vragen het Energieloket ook bellen 088 525 4110 of mailen vragen@regionaalenergieloket.nl.

Verder is BBN nog steeds van plan - als het weer mogelijk is - een fysieke bijeenkomst te organiseren waarop het Platform Energietransitie Delft uitleg zal laten geven over haar activiteiten. Het platform is een burgerinitiatief dat u kan helpen bij het uw huis geschikt te maken voor de energietransitie.

geplaatst op
10 april 2021
Tags: