Recente reacties

1 week 23 uur ago
Delftse Post
Ik ben al ruim 2 (!) jaar bezig om op de woensdagen de Delftse Post in het bezit te krijgen, maar tot op heden is een stabiele bezorging uitgebleven. Ik woon op Raam en heb de indruk dat er wellicht meer bewoners van onze straat hier problemen mee hebben. Ik heb nauw email contact erover met Bram Rontberg, maar ik probeer het eens op deze manier....
1 week 4 dagen ago
facetbestemmingsplan parkeren en reactie binnenstadsverenigingen
prima dat de drie belangenverenigingen op dit in aanzet goede facetbestemmingsplan parkeren hebben gereageerd: Met de voorgestelde aanvullingen ben ik het van harte eens!
1 week 4 dagen ago
Verwersdijk stoep houden
De stoep moet blijven, zo is het duidelijk, waar fietsers en wandelaars gaan. Kijk op het vrouwenregt, je ziet dat de fietser over het wandel gedeelte gaan, Nu de auto's niet meer parkeren op het eerste deel van de vewersdijk, hebben vrachtwagens meer ruimte. Fietser parkeren nu hun fietsen tussen de bomen en de plantenbakken, niet meer tegen de gevels. We verloren 6 parkeerplekken voor auto's maar kregen er 30 a 40 plekken bij voor fietsers
1 week 6 dagen ago
Stoepen
Dus ik denk behoud de stoepen, ze zijn mooi breed en het blijft duidelijk, voor iedereen,
2 maanden 3 weken ago
Verwersdijk inderdaad de stoep behouden !!
Helemaal mee eens , de Verwersdijk is veel te druk om de stoepen weg te halen en gelijkvloers te gaan! Als fietser moet je nu al continue bellen en roepen omdat voetgangers de weg blokkeren ! Als er geen stoep meer is, wordt de chaos compleet .
3 maanden 3 weken ago
Gratis parkeren in autoluwplus?
Een half uur-ontheffing lijkt me reëler. Maar dan moet de kenteken-controle-auto ook door autoluw-plusgebied rijden. Je zou denken dat de kentekencomputer daar apart op ingesteld kan worden. Je zou bij de aanmelding moeten kunnen instellen hoe lang je blijft. Mag van mij zelf een uur zijn. Maar daarna mag je dan niet weer worden 'aangetroffen'. Of zoiets.
Reply to: Buslijn 61 blijft
5 maanden 1 week ago
Bussen door Delft
In bovenstaande tekst is sprake van bussen die diesel als brandstof zouden gebruiken. Als het de bussen betreft met de grote tanks op het dak: dat zijn gashouders. Deze bussen rijden op aardgas.
5 maanden 1 week ago
fietser te gast
Helemaal mee eens, als fietser houd ik rekening met wandelaars die soms opeens naar links of rechts gaan en als ik loop door een autoluwplus gebied kijk ik altijd om, voordat ik naar links of rechts ga.
5 maanden 1 week ago
Fietser te gast
Als wandelaar en fietser erger ik me dood aan het gemak waarmee fietsers de schuld krijgen van de problemen in de Choorstraat. Ook wandelaars zijn verkeers deelnemers en moeten zich aan de regel houden, zoals niet plotseling naar rechts of links uitwijken en niet met vier persoen naast elkaar in het midden van de weg gaan lopen. Fietsers zijn niet alleen schuldig aan de problemen in de Choorstraat dit ondanks het bord van Tijn Noordenbos. Ik daag Tijn dan ook uit om een tweede bord te maken voor de wandelaars met daarop "houdt rechts en kijk om voordat u onverwachts rechts of links uitwijkt".
5 maanden 2 weken ago
Verkeersdruppel aan Oostplantsoen 35 jaar een slapstick.
De Verkeersdruppel is al meer dan 35 jaar een fantastische oplossing als je van slapstick houdt tenminste. Een verkeersslapstick die zich de komende wintermaanden weer gaat afspelen tussen 8 en 9 uur s,ochtends, vooral tijdens gladheid/sneeuw als moeders/vaders met kleine kinderen op hun fietsen weer tegen de vlakte gaan, de verkeersopstoppingen met de nodige ruziepartijtjes weer plaats vinden, meer dan de helft van de auto,s via draaien en keren gewoon recht doorrijden waaronder politie, brandweer, ambulance,s, en de nodige vrachtwagens weer driftig aan het achteruit rijden zijn, kortom een kostelijk gezicht tijdens het ontbijt.

Pagina's