Recente reacties

2 dagen 13 uur ago
Reactie toevoegen | Belangenvereniging Binnenstad Noord
Hi to every one, it's actually a pleasant for me to pay a visit this website, it includes priceless Information. Also visit my web site Сialis - https://costofcial.com
1 week 4 uur ago
Reactie toevoegen | Belangenvereniging Binnenstad Noord
Type "'Telnet 465" to the terminal window or type "Telnet 587" if you are using Microsoft Outlook, and press "Enter. Login gmail account <a href="https://loginaid.org/">google gmail login</a> gmail login page He violated the policy he had agreed to,” Nettles said of Skillern, who worked like a cook in a Denny's restaurant in Pasadena, Texas, where his parents live - though the state sex offender registry lists his residence as Houston. Google runs on the licensed technology called Photo DNA that was created by Microsoft. Log in gmail https://loginaid.org/ gmail.com login And I can trust effectiveness, something my University's byzantine email system won't do.
2 maanden 5 dagen ago
begroeide bruggen
PRACHTIG!!! Zoveel verschillende planten en die prachtige varens!
3 maanden 4 dagen ago
Verwersdijk stoep behouden
Wel irritant dat de tekeningen van de gemeente altijd onleesbaar zijn. Die van het autoluw maken van dit gebied was dat ook.
3 maanden 4 dagen ago
Verwersdijk stoep behouden
Voor ouderen, zeker met een rollator, moeten de stoepen overal behouden blijven of opnieuw gerealiseerd worden en zo breed zijn dat er met een rollator op kan worden gereden. Dit is niet het geval op de Verwersdijk. Ik pleit dus voor het verbreden van de stoepen.
4 maanden 3 dagen ago
Delftse Post
Ik ben al ruim 2 (!) jaar bezig om op de woensdagen de Delftse Post in het bezit te krijgen, maar tot op heden is een stabiele bezorging uitgebleven. Ik woon op Raam en heb de indruk dat er wellicht meer bewoners van onze straat hier problemen mee hebben. Ik heb nauw email contact erover met Bram Rontberg, maar ik probeer het eens op deze manier....
4 maanden 1 week ago
facetbestemmingsplan parkeren en reactie binnenstadsverenigingen
prima dat de drie belangenverenigingen op dit in aanzet goede facetbestemmingsplan parkeren hebben gereageerd: Met de voorgestelde aanvullingen ben ik het van harte eens!
4 maanden 1 week ago
Verwersdijk stoep houden
De stoep moet blijven, zo is het duidelijk, waar fietsers en wandelaars gaan. Kijk op het vrouwenregt, je ziet dat de fietser over het wandel gedeelte gaan, Nu de auto's niet meer parkeren op het eerste deel van de vewersdijk, hebben vrachtwagens meer ruimte. Fietser parkeren nu hun fietsen tussen de bomen en de plantenbakken, niet meer tegen de gevels. We verloren 6 parkeerplekken voor auto's maar kregen er 30 a 40 plekken bij voor fietsers
4 maanden 1 week ago
Stoepen
Dus ik denk behoud de stoepen, ze zijn mooi breed en het blijft duidelijk, voor iedereen,
6 maanden 3 weken ago
Verwersdijk inderdaad de stoep behouden !!
Helemaal mee eens , de Verwersdijk is veel te druk om de stoepen weg te halen en gelijkvloers te gaan! Als fietser moet je nu al continue bellen en roepen omdat voetgangers de weg blokkeren ! Als er geen stoep meer is, wordt de chaos compleet .

Pagina's